Min kundvagn
KAMPANJ
NYHETER
PRODUKTER
VARUMÄRKEN
PRESENT TIPS!
« Tillbaka
TRUDI Gosedjur Rådjur Berty

Klicka för större bild

Trudi

TRUDI Gosedjur Rådjur Berty

Gosedjur Rådjur Berty är väldigt söt och pälsen har vita fläckar. Mysigt gosedjur som barn kan leka med, gosa och krama. Välgjort Trudi rådjur av hög kvalité.

Pris 699 kr Antal 
Art.nr: 24033
Leveranstid 3 - 4 veckor
Produktbeskrivning

Älskvärt gosedjur rådjur, med en realistisk tolkning och känsla. Återges med sin karakteristiska rödaktiga päls, dekorerad med de typiska vitaktiga fläckarna.

Trudi rådjur Berty är mjuk med välarbetad design. Ett hantverk från prototyp till tillverkning. En tidlös produkt som överlämnas från generation till generation.

Kramdjur rådjur med mjuk päls, fylld med fast stoppning. Tvåfärgade ögon i plast som sitter ordentligt fast och uppåtvända öron. Ett halsband är fastsytt under halsen med rådjurets varumärke Trudi. 

Fint gosedjur rådjur som är sytt i halvt liggande ställning. Tillverkad av syntetfiber och med fyllning av polyesterfiber.

Trudi har tillverkat gosedjur sedan 1954 och kännetecknas av kvalite, säkerhet och de unika ansiktsuttrycken på gosedjuren.

Mekaniska tester säkerställer att alla detaljer är fasta. Råvaror av högsta kvalité, fritt från brandskyddsmedel och gifter.

Läs mer om Trudi varumärke här.

Material: 100% polyester
Tvättråd: Skonsam maskintvätt 30 grader 

Storlek ca: 18 x 28 x 33 cm

Ålder: 0 månader

Märke: Trudi

Trudi
Relaterade artiklar och tillbehör
TRUDI Gosedjur Rådjur Berty
TRUDI Gosedjur Rådjur Berty
Ålder från: 0 månader
Storlek: Längd 21 cm
399 kr
Önska
Finns i lager
Upp »
 
Postnord
DHL