Min kundvagn
KAMPANJ
NYHETER
PRODUKTER
VARUMÄRKEN
PRESENT TIPS!

TRUDI leksaker

Gosedjur, Nallar, Babyleksaker, Gunghästar

Trudi leksaker, nallar och gosedjur

Älskvärdhet och tradition... Trudi, en värld av genuina känslor och värde. Från den mjuka ömheten på babyleksaker, till de mysiga och gosiga kramdjuren.

Trudi har alltid varit synonym med vänskap och kärlek för naturen. Söker kvalité för att erbjuda enastående känslor till alla som ger, tar emot eller kramar en Trudi leksak.

En Trudi leksak är tidlös, eftersom den överlämnas från generation till generation.

 Trudi gosedjur
   

Sortiment

Kärleksfulla mjuka gosedjur med ett sött leende, med stor vikt på säkerhet.

Trudi gosedjur symboliserar hög kvalité, underbart, innovation och uppmärksamhet för små detaljer. Kollektionerna förnyas ständigt med nya gosedjur som är inspirerade av verkliga djur. 

Kvalité 

Trudi´s konstanta kreativa utveckling och mer avancerad teknisk forskning, har gjort det möjligt att erbjuda högkvalitativa mjuka leksaker och en förfinad design.

Trudi gör alla prototyper för hand. Baserat på pappers mönstret som designers skapar, sys gosedjuren. När de är färdiga kontrolleras och borstas gosedjuren för hand.


Säkerhet

Trudi använder endast brandsäkra giftfria obearbetade material av högsta kvalité.

Varje Trudi gosedjur kontrolleras med en metall detektor. Externa laboratorier genomför tester på material som används vid tillverkning, testas även mot ftalater och azofärgämnen.


Arbetsförhållanden

Alla leverantörer som arbetar för Trudi har signerat "the Company´s Ethical Code" som förbjuder barnarbete, tvångsarbete, diskriminering, skyddar arbetarnas rättigheter och garanterar en hälsosam miljö och lagliga löner.

Trudi leksaker, nallar och gosedjur
   
Historia

1954
Trudi är ett italienskt företag som grundades 1954. Det var Trudi Müller Patriarca som skapade mjuka leksaker för att det var roligt. Hon var tonåring och började sy små söta djur åt sig själv och sina vänner med nål, tråd och små bitar av tyg. Hennes passion för att skapa gosedjur fortsatte och blev ett lyckat entreprenörskap.

1960
Trudi´s mjuka leksaker erövrar den Italienska marknaden och "Trudi Style" är född, vilken symboliserar hög kvalité, underbart, innovation och uppmärksamhet för små detaljer.  

1970
Trudi växer och utvecklar kollektionerna för att möta en allt mer krävande marknad. Vilket är grunden för att företaget ständigt förnyar kollektionerna och produktionen börjar industrialiseras. Trudi´s mjuka djur börjar bli inspirerade av verkliga djur.  

1980
Trudi utvecklas och blir ett framgångsrikt varumärke. Ny produktlinje startas med små gosedjur som samlarföremål, vilket blev en storsäljare.

1990
Trudi blir känt utomlands och tilldelas UNI EN ISO 9001 certifiering som intygar högsta kvalité.

2000
Trudi inser att varumärket är starkt och välkänt, skickliga på att uttrycka värde och känslor. Egna licenser lanseras och det blir succé. De första Bussi djuren skapas, kärleksfulla mjuka gosedjur med ett hjärtformat trähänge och ett sött leende.

Trudi första gosedjur av Trudi Muller

 

 

Trudi´s sortiment består av följande produktgrupper:

 
Gosedjur Classic

Älskvärda och vänliga gosedjur, med en realistisk tolkning och känsla. Gosedjuren är representerade i familjer, där det minsta gosedjuret är en djurunge med dennes proportioner. När storleken på gosedjuret ökar blir det ett vuxet djurs proportioner.

Det mjuka och värdefulla materialet utmärker varje gosedjurs beståndsdelar. Återger trovärdigt gosedjurets varje detalj.

 Trudi gosedjur Classic
   
Kramdjur Bussi

Söta mjuka kramdjur, kännetecknas av enkla linjer och lealöshet. Kramdjuren är gjorda av noggrant utvalda material, som ökar mjukheten och designen. Gosiga kramdjur till små barn.

 Trudi Bussi kaniner
   
Nallar

Mjuka gosiga nallar, med enkla linjer för små barn. Älskvärda fina nallar med realistisk tolkning och känsla. Gjorda av noggrant utvalda material, som utmärker varje nalles beståndsdelar. Nallar i många olika storlekar, både små nallar och stora nallar.

 

 Trudi nallar
   
Handdockor

Fina, underbara och gosiga av mjuka material skapade med viktiga små detaljer. Kan även användas som gosedjur, eftersom handdockornas huvud och ryggdel är stoppade med mjuk fyllning.

Handdockor samspelar med barnen och delar deras värld med dem. Handdockor med olika koncept för lek, utvecklar barnens fantasi.

 Trudi handdockor djur
   
Vetevärmare Gosedjur

Mjuka och gosiga vetevärmare till barn av högsta kvalité. Fina vetevärmare med detaljer, sydda av utvalt material av hög kvalité.

En vetevärmare ger värme som lindrar smärta och tröstar barnet.

Trudi vetevärmare 
   
Nallar baby

Designade för att följa med bebisen när den växer, med ömhet och elegans. De milda färgerna och materialet som används gör nallarna extremt mjuka att känna och titta på. Rika på detaljer, broderier och dekorerade med satin. De här nallarna är unika och förfinade produkter.

 

 Trudi nalle baby
   
Babyleksaker

Mjuka som en lugnande kram, Trudi babyleksaker är idealiska att följa nyfödda genom deras första månader och göra dem sällskap i sängen. Ger babyn en skön känsla av beskydd, lugn och ljuvhet. Designat för att utveckla deras sinne och motoriska färdigheter.

Detaljer är broderade för att undvika applikationer av små delar.

Trudi babyleksaker, mjuka leksaker till baby 
   
Mjuka dockor

Docka till bebis med ett stort ansikte. Få enkla broderade och målade detaljer, 
för att bli tydlig även för små bebisar. Dockan är enkel att greppa och krama.

Mjuka silkeslena dockor som nästan är helt sydda av dockans kläder, går inte att ta av.

Trudi mjuka dockor
   
Gunghästar

Trudi gunghäst av högsta kvalité, den finaste gunghästen på marknaden. Gunghäst med extremt mjuk päls, kraftig och säker konstruktion. Denna mjuka gunghäst är en av de finaste artiklarna i Trudi´s sortiment. I den hittar vi alla detaljer och erfarenheter som tillhör Trudi´s äldsta traditioner.

 Trudi Gunghäst
   
 Trudi stora gosedjur
 
Postnord
DHL