Min kundvagn
NYHETER
PRODUKTER
VARUMÄRKEN
PRESENT TIPS!
REA

Integritetspolicy

Du kan känna dig trygg när du handlar hos Trä-Otto. Dina uppgifter behandlas och lagras enligt den nya lagstiftningen GDPR. Den här policyn innehåller information om hur vi hanterar de personuppgifter som du lämnar till oss.

I samband med att du lägger din order samtycker du till att vi sparar och använder dina uppgifter för att fullfölja avtal och service.

Personuppgiftsansvarig

Trä-Otto, Västra Gerum Kålltorp, 532 95 Skara. Vid frågor kontakta kundtjänst.

När använder vi dina personuppgifter?

Vi använder dina personuppgifter när du handlar av oss, kontaktar kundtjänst, prenumererar på vårt nyhetsbrev och vid utskick av direktreklam.

Vi överlämnar personuppgifter till våra samarbetspartners inom logistik och administration, som behövs för att kunna leverera din beställning. T. ex skriva fraktsedel för att kunna skicka varorna till dig eller ta en kreditupplysning vid köp mot faktura.

Personuppgifterna kommer inte att lämnas ut till annan tredje part. Förutom polis, skatteverket eller andra myndigheter om det skulle behövas.

Vilka personuppgifter samlar vi in?

Vid köp av varor

Trä-Otto samlar in följande personuppgifter om dig när du köper varor:

- Namn
- Personnummer (endast vid köp mot faktura)
- Adress
- Telefonnummer
- E-post
- Kundnummer
- Betalningsuppgifter
- IP-adress

Vi behöver dessa uppgifter för att kunna skicka varorna och kommunicera med dig. Vid köp mot faktura görs en kreditupplysning. 

Nyhetsbrev

Trä-Otto samlar in följande personuppgift om dig när du prenumererar på vårt nyhetsbrev:

- E-post

Vi behöver uppgiften för att kunna skicka nyhetsbrev.

Dina personuppgifter

Du har rätt att begära ett utdrag om de personuppgifter som finns lagrade hos oss, genom att skicka en skriftlig ansökan som är undertecknad av dig. Ansökan skickas till Trä-Otto, Västra Gerum Kålltorp, 532 95 Skara.

Du har även rätt att få dina uppgifter raderade, förutom de uppgifter som krävs enligt bokföringslagen.

Vi avidentifierar och raderar personuppgifter löpande när de inte behövs längre.

 

Samtycke

Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

 
Postnord
DHL