Min kundvagn
NYHETER
PRODUKTER
VARUMÄRKEN
PRESENT TIPS!

Om oss

Vi som driver Trä-Otto är Carina, Marie och Marianne. Ideén till nätbutik kom när vi hade butik i Göteborg. En Nätbutik byggdes för att visa sortiment och öppettider. Men det var inte bara Göteborgarna som ville handla, vi fick förfrågningar från hela Sverige och även utlandet.

Efter att drivit butiken i Göteborg i sex år blev hemlängtan för stor. Därför fattades beslutet att flytta verksamheten till större lokaler utanför Skara. Under hösten 2004 tog vi steget att göra om Nätbutikn till en nätbutik då intresset för våra produkter var stort. Idag har vi endast nätbutik och sortimentet kommer att utökas med fler produkter efter hand.

Våra produkter

I vår nätbutik erbjuder vi leksaker, barnmöbler och inredning med trä och textil som inriktning. Vi vänder oss till dig som vill ha "det lilla extra" och tycker att kvalitén är viktigare än priset. Vill ha något nytt till hemmet eller en fin och annorlunda present som ger glädje.

Alla produkter i vårt sortiment är nogrant utvalda för att du som kund ska känna dig nöjd med ditt köp. Vi lägger stor vikt på kvalité, färg, form och design.

Älskvärda produkter där glädje, säkerhet, funktion och kvalité kommer i fokus.

Vem är Trä-Otto?

Otto Johansson är mannen som öppnade butiken i Olskroken i Göteborg redan 1907 och började att sälja diverse varor. Allt från husgeråd, inredning, leksaker till slöjd... Företaget hette Olskrokens Slöjd men kallades Trä-Otto av kunderna.

Välkommen till oss!

 
Postnord
DHL