Min kundvagn
KAMPANJ
NYHETER
PRODUKTER
VARUMÄRKEN
PRESENT TIPS!
« Tillbaka
Haba Stapelleksak Färgglada Prismor

Klicka för större bild

Haba

Haba Stapelleksak Färgglada Prismor

Stapelleksak med prismor och träklossar som kan staplas fritt efter barnets egna önskemål, eller efter medföljande mallkort. Tränar finmotorik, koncentration och kreativitet.

Pris 379 kr Antal 
Art.nr: 304736
Lagervara Finns i lager
Produktbeskrivning

Denna färgglada staplingsleksak uppmuntrar barn från tre år och uppåt att stapla och bygga. Stora greppvänliga delar för små händer. Prismornas halvtransparenta utseende är särskilt spännande och får barnen att vilja testa nya sätt att stapla, om och om igen.

Tio träbitar i olika färger, former och storlekar, samt fyra halvtransparenta prismor, kombineras för att skapa olika möster. Med lite koncentration kommer barnen att lyckas konstruera de förslag som visas på mallkorten. Men naturligtvis kan de också använda sin fantasi för att stapla egna färgglada skapelser.

Träklossarna och prismorna kan läggas ut platta eller staplas på varandra i staplingsramen, i många olika varianter. Staplingsleksaken ger barnet många olika kreativa möjligheter och de tränar samtidigt sin finmotorik, koncentration och kreativitet.

Tolv mallkort, tryckta på båda sidor med olika förslag i tre svårighetsgrader ger alltid nya idéer. 

- 10 träklossar (minsta bit - 3,5 x 3,5 x 2 cm)
- 4 prisma klossar (8 x 7 x 2 cm)
- 12 dubbelsidiga mallkort (15 x 11 cm)
- 1 stapelram (29 x 7 x 0,3 cm) 

Mycket välgjorda träbitar av högsta kvalité, tillverkade av PEFC-märkt bokträ i Tyskland. Alla klossar är fint målade och lackade med vattenbaserade färger. Prisma klossar av Polykarbonat plast. Mallar av tunn kartong och stapelrammen av kraftig kartong (3 mm).

Produkten har genomgått flera säkerhetstester. HABA produkter uppfyller alla europeiska, nationella och amerikanska bestämmelser för leksakssäkerhet.

Tillverkningsland: Tyskland

Material: bokträ, plast PC, kartong,

Innehåller: 14 bitar + 12 mallkort

Ålder: 3 år

Märke: Haba

Haba
Upp »
 
Postnord
DHL