Min kundvagn
KAMPANJ
NYHETER
PRODUKTER
VARUMÄRKEN
PRESENT TIPS!
« Tillbaka
Haba Matcha Vilda Djur

Klicka för större bild

Haba

Haba Matcha Vilda Djur

Räkna och pussla, med det här läggspelet lär sig små barn snabbt att räkna till 5, läsa siffror och namnge djur och färger. Samt att fördela former, färger och siffror.

Pris 379 kr Antal 
Art.nr: 306708
Lagervara Finns i lager
Produktbeskrivning

Hur ser en elefants öra ut? Vilka former behövs för att göra färdigt giraffen? Barnen hittar formerna och färgerna som matchar den del, som skurits ut ur den charmiga bilden och pusslar in dem på deras plats.

Färgstarkt lärande för småbarn från 18 månader och uppåt. Barnen tränar på att känna igen och fördela former, färger och siffror. 

Att räkna för första gången är mycket roligt. Med det här läggspelet lär sig små barn snabbt att räkna till 5, läsa siffror och namnge djur och färger.

Söta djur på pusselkorten, alltid lika många som siffran i hörnet visar. Detta är också antalet brickor som barnet lägger på rätt plats i bilden.

Träbitarna är målade i glada färger och idealiskt formade för små barns händer. Kärleksfullt designade pusselkort med djur. 

Innehåller:
- 20 träbrickor (trekant 4,2 x 4,2 x 1,2 cm)
- 5 pusselkort (23 x 23 x 0,3 cm)

Mycket välgjorda träbitar av högsta kvalité, tillverkade av bokträ i Tyskland. Alla träbitar är fint målade och lackade med vattenbaserade färger. Pusselkort av kraftig kartong 3 mm tjockt.

Produkten har genomgått flera säkerhetstester. HABA produkter uppfyller alla europeiska, nationella och amerikanska bestämmelser för leksakssäkerhet.

Tillverkningsland: Tyskland

Material: bokträ, kartong

Innehåller: 25 delar

Ålder: 1 ½ år

Märke: Haba

Haba
Upp »
 
Postnord
DHL