Min kundvagn
KAMPANJ
NYHETER
PRODUKTER
VARUMÄRKEN
PRESENT TIPS!
« Tillbaka
Haba Lekset Pussel & Klossar Stad

Klicka för större bild

Haba

Haba Lekset Pussel & Klossar Stad

Lekset Stad, bygg upp en stad med träklossar på ett pussel med vägar och gröna ytor. Perfekt för fri lek, främjar fantasi och kreativitet.

Pris 649 kr Antal 
Art.nr: 306782
Lagervara Finns i lager
Produktbeskrivning

Det är något på gång i stan! Och vad som händer bestäms helt av barnen med sin kreativitet. Pusselbitar för golvet utgör grunden för höghus, parker och gator - och Riekes och polisen Pacos äventyr, som de upplever i staden utifrån barnens fantasi.

Börja med att sätta ihop sex stora pusselbitar med vägar och natur. Stapla och bygg hus, placera ut träd, trafikljus och soptunnor. Lek med bilarna, polisen och barnet. Fantisera och hitta på historier om vad som händer i staden. 

Det finns inga gränser för din kreativitet. Att stapla är inte bara kul, det tränar barnets finmotorik och öga-hand koordination medans de leker.

34 träbitar i olika storlekar, former och färger, en del med målad dekor. Storlek på: fyrkantig bit: 4 x 4 x 2 cm, rektangulär bit 8 x 4 x 2 cm. Alla träbitar har en tjocklek på 2 cm.

En bomullspåse med handtag medföljer. 

Innehåller:
- 34 träklossar
- 6 pusselbitar (18 x 14 cm /st)
- 1 bomullspåse

Mycket välgjorda träklossar av högsta kvalité, tillverkade av PEFC-märkt bokträ i Tyskland. Alla träklossar är fint målade och lackade med vattenbaserade färger. Pusselbitar av kraftig kartong 2 mm.

Produkten har genomgått flera säkerhetstester. HABA produkter uppfyller alla europeiska, nationella och amerikanska bestämmelser för leksakssäkerhet.

Tillverkningsland: Tyskland

Material: bokträ, kartong, bomull

Innehåller: 40 delar

Ålder: 2 år

Märke: Haba

Haba
Upp »
 
Postnord
DHL