Min kundvagn
KAMPANJ
NYHETER
PRODUKTER
VARUMÄRKEN
PRESENT TIPS!
« Tillbaka
Haba Lekset Pussel & Klossar Landet

Klicka för större bild

Haba

Haba Lekset Pussel & Klossar Landet

Lekset Landet, bygg upp en lantgård med träklossar på ett pussel med gångar och gröna ytor. Perfekt för fri lek, främjar fantasi och kreativitet.

Pris 699 kr Antal 
Art.nr: 306781
Lagervara Finns i lager
Produktbeskrivning

Iväg till landet och skapa egna upplevelser! Och vad som händer bestäms helt av barnen med sin kreativitet. Pusselbitar för golvet utgör grunden för ladugård och hage - och barnens och djurens äventyr, som de upplever på landet utifrån barnens fantasi.

Börja med att sätta ihop nio stora pusselbitar med gångar och natur. Stapla och bygg ladugård, placera ut träd, byggnader och staket. Lek med hunden, katten, kaninen och de två barnen. Fantisera och hitta på historier om vad som händer på landet. 

Det finns inga gränser för din kreativitet. Att stapla är inte bara kul, det tränar barnets finmotorik och öga-hand koordination medans de leker.

38 träbitar i olika storlekar, former och färger, en del med målad dekor. Storlek på: fyrkantig bit: 4 x 4 x 2 cm, rektangulär bit 8 x 4 x 2 cm. Alla träbitar har en tjocklek på 2 cm.

En bomullspåse med handtag medföljer. 

Innehåller:
- 38 träbitar
- 9 pusselbitar (18 x 14 cm /st)
- 1 bomullspåse

Mycket välgjorda träbitar av högsta kvalité, tillverkade av PEFC-märkt bokträ i Tyskland. Alla träklossar är fint målade och lackade med vattenbaserade färger. Pusselbitar av kraftig kartong 2 mm.

Produkten har genomgått flera säkerhetstester. HABA produkter uppfyller alla europeiska, nationella och amerikanska bestämmelser för leksakssäkerhet.

Tillverkningsland: Tyskland

Material: bokträ, kartong, bomull

Innehåller: 47 delar

Ålder: 2 år

Märke: Haba

Haba
Upp »
 
Postnord
DHL