Min kundvagn
KAMPANJ
NYHETER
PRODUKTER
VARUMÄRKEN
PRESENT TIPS!
« Tillbaka
Haba Läggspel 3D Kreativa stenar

Klicka för större bild

Haba

Haba Läggspel 3D Kreativa stenar

Läggspel 3D, för att kreativt arrangera, bygga och leka i otaliga varianter. Bra träning för finmotorik, öga-hand koordination och koncentration. Olika förslag ger alltid nya idéer.

Pris 499 kr Antal 
Art.nr: 304854
Lagervara Finns i lager
Produktbeskrivning

3D-läggspelet inbjuder kreativa byggare från 3 - 99 år att lägga, bygga och leka tredimensionellt. Tack vare de olika färgerna kan spännande effekter skapas, om och om igen.

28 träbitar i olika färger, former och storlekar, kombineras för att skapa olika möster. Med lite koncentration kommer barnen att lyckas konstruera de förslag som visas på mallkorten. Men naturligtvis kan de också använda sin fantasi för att stapla egna färgglada skapelser.

De olika färgade träbitarna i 3D-läggspelet, kan användas för att skapa en mängd olika mönster och former. Blocken är tredimensionella stenar som kan kombineras för att bygga nya strukturer.

Oavsett om barn leker ensamma eller med andra, finns det inga gränser för deras fantasi. Stapling och lek med de geometriska formerna hjälper till att utveckla rumslig förståelse, finmotorik, koncentration och kreativitet. 

Femton mallkort, tryckta på båda sidor med olika förslag i tre svårighetsgrader ger alltid nya idéer. 

- 28 träbitar (4 x 2 x 2  -  8 x 4 x 2 cm)
- 15 dubbelsidiga mallkort (15 x 11 cm)
- 1 stapelram (20,5 x 20,5 x 1,2 cm) 

Mycket välgjorda träbitar av högsta kvalité, tillverkade av PEFC-märkt bokträ i Tyskland. Alla träbitar är fint målade och lackade med vattenbaserade färger. Ram av skiktlimmat lind trä. Mallar av laminerad tunn kartong.

Produkten har genomgått flera säkerhetstester. HABA produkter uppfyller alla europeiska, nationella och amerikanska bestämmelser för leksakssäkerhet.

Tillverkningsland: Tyskland

Material: bokträ, lind skiktlimmat trä, kartong,

Innehåller: 28 träbitar + 15 mallkort

Ålder: 3 - 99 år

Märke: Haba

Haba
Upp »
 
Postnord
DHL