Min kundvagn
KAMPANJ
NYHETER
PRODUKTER
VARUMÄRKEN
PRESENT TIPS!

KAMPANJ

20% Mumin Handdukar
Ekelund


20% Träleksaker Wonderworld

30% Heminredning
Pluto Design

« Tillbaka
Haba Spel Presentkub Räkneparty

Klicka för större bild

Haba

Haba Spel Presentkub Räkneparty

Ett tokigt räknespel för 2 - 4 spelare från 4 år och uppåt, med en person som läser. Vem kommer till tokiga räknepartyt som är idag? Ett bra party innehåller en massa glada gäster. 

Pris 129 kr Antal 
Art.nr: 300608
Lagervara Finns i lager
Produktbeskrivning

Förberedelser
I spelreglerna finns en kort text på engelska (ej svenska, man får översätta själv) till varje bild. T. ex. Den tredje gästen är här! Väl skyddad i sin svarta våtdräkt, dykaren har med en present från botten av sjön. Kan det verkligen vara tre överraskningar i det runda paketet, precis som etiketten lovar?

Blanda korten, dela ut korten med den vita kanten uppåt till alla spelare. Sen läser, läsaren en text högt och spelarna placerar korten med de tokiga gästerna från 1 till 5 i en rad och under 6 till 10 i en rad. 

Man kan hoppa över att läsa texten och bara lägga ut korten om man vill.

Spelregler
Bestäm om ni vill spela med prickar eller siffror på tärningarna. Titta på korten och välj om du vill leta efter låga nummer (1 - 5) eller höga nummer (6 - 10). Ta den matchande tärningen och slå.

- Vad visar tärningen?

Prickar / Siffra - Säg siffran som tärningen visar högt, leta sen efter det matchande kortet. Kontrollera om det är rätt kort genom att räkna prickarna som visas. Om du räknat rätt får du ta kortet och öppna presenten genom att vända på kortet. Om en annan spelare redan har kortet du letar efter, säg det och slå en andra gång.

Present (1 - 5 på tärningen) - Du kan ta vilket kort du vill, räkna prickarna och öppna presenten genom att vända på kortet.

Present med pil (6 - 10 på tärningen) - Välj ett av dina kort och ge det till en annan spelare. Om du inte har några presenter, kan du inte ge bort någon.

Spelet slutar när korten är slut, flest kort vinner.

Spelet innehåller:
- 4 tärningar (3 x 3 x 3 cm)
- 10 kort (9 x 9 cm)

Lättbegripliga spelregler på engelska (ej svenska).

Mycket välgjorda tärningar av högsta kvalité, tillverkade av bokträ i Tyskland. Tärningarna är fint målade och lackade med vattenbaserade färger. Spelbrickor av kraftig kartong (2 mm) som är tillverkade i Polen.

Produkten har genomgått flera säkerhetstester. HABA produkter uppfyller alla europeiska, nationella och amerikanska bestämmelser för leksakssäkerhet.

Tillverkningsland: Tyskland, Polen

Material: bokträ, kartong,

Speltid ca 10 minuter

Spel för 2 - 4 spelare

Ålder: 4 år

Märke: Haba

Haba
Upp »
 
Postnord
DHL