Min kundvagn
KAMPANJ
NYHETER
PRODUKTER
VARUMÄRKEN
PRESENT TIPS!
« Tillbaka
Haba Doktorsväska

Klicka för större bild

Haba

Haba Doktorsväska

Doktorsväska med mjuka tillbehör i tyg. Praktisk doktorsväska för barn av hög kvalité, enkel att bära med sig. Perfekt för realistiska rollspel mellan läkare och patient.

Pris 329 kr Antal 
Art.nr: 306206
Lagervara Finns i lager
Produktbeskrivning

När ditt barns favoritdocka har hög temperatur eller om Teddy har skadat sin tass, kan ett hembesök av doktorn göras. HABA doktorsväska innehållar allt som kan behövas för deras behandling.

Även dockor och nallar behöver en läkare då och då. Med HABA doktorsväska glider dockans föräldrar in i rollen som läkare själva. De är direkt där med den praktiska läkarväskan för barn, när nallens mage gör ont. Varmvattenflaskan hjälper snabbt! Ta tempen och lyssna med stetoskopet.

Små dockdoktorer bearbetar lekfullt sina egna erfarenheter i realistiska rollspel. De tar hand om sina lekkamrater, samtidigt som leken främjar utvecklingen av deras sociala färdighheter och lekfullt tränar finmotoriken. Med lite övning håller bandaget bra och dockan är snart frisk igen.

Doktorsväska sydd i grått tyg med gröna handtag, öppnas och stängs med kardborreband. Alla tillbehören i doktorsväskan är mjuka och sydda i tyg. Vattenflaska, termometer och tub är fyllda med stoppning. 

Ett vitt gips med karborreband, kan sättas runt en fot. En liten rulle med bandage (27 cm långt), sitter ihop med kardborre. Linda bandaget runt en arm eller ben. Samt lyssna på låtsas med stetoskopet.

- 1 doktorsväska
- 1 varmvattenflaska (7 x 12 x 3,5 cm)
- 1 elastiskt bandage
- 1 tub salva
- 1 termometer (10,5 x 2,5 x 1,5 cm)
- 1 gips
- 1 stetoskop

HABA produkter uppfyller alla europeiska, nationella och amerikanska bestämmelser för leksakssäkerhet.

Material: polyester

Tvättråd: Skonsam maskintvätt 30°

Storlek doktorsväska: Längd 19, Bredd 9, Höjd 14 cm (utan handtag)

Varning! 
Inte lämplig för barn under 3 år.
Smådelar. Kvävningsrisk.

Doktorsväska med 6 tillbehör

Ålder: 3 år

Märke: Haba

Haba
Upp »
 
Postnord
DHL