Min kundvagn
KAMPANJ
NYHETER
PRODUKTER
VARUMÄRKEN
PRESENT TIPS!

KAMPANJ

20% Mumin Handdukar
Ekelund


20% Träleksaker Wonderworld

30% Heminredning
Pluto Design

« Tillbaka
Haba Spel Presentkub Monsters ansiktsuttryck

Klicka för större bild

Haba

Haba Spel Presentkub Monsters ansiktsuttryck

Ett roligt, minnes och imitations spel för 2 till 4 spelare från 5 år och uppåt. Du behöver använda dina ögon, mun, läppar och tunga för att göra trovärdiga grimaser.

Pris 149 kr Antal 
Art.nr: 300610
Lagervara Finns i lager
Produktbeskrivning

I spelreglerna finns en beskrivning på engelska (ej svenska, man får översätta själv) till varje bild. T. ex. Titta ner och försök att slicka på din haka. Sätt dina armar bakom ditt huvud.

Spel 1: Vem kan känna igen monstrets grimaserande ansiktsuttryck? 
Ett roligt gissningsspel för 2 - 4 spelare.

Lägg korten i en hög med ansikterna nedåt i mitten på bordet. Din uppgift är att matcha så många ansiktsuttryck som möjligt.

Dra ett kort från högen och visa det inte för de andra, placera tärningen som matchar monstret som visas på ditt kort framför spelaren till vänster. Gör ansiktsuttrycket som visas på ditt kort. Din vänstra spelare ska gissa vilket ansiktsuttryck du gör. De gissar genom att vända rätt sida upp på tärningen.

Lägg ditt kort bredvid tärningen. Matchar monstrens ansiktsuttryck? Nej - Lägg tillbaka kortet underst i högen. Ja - Ge spelaren kortet. Sen är det nästa spelares tur. 

TIPS! Det blir svårare att gissa om spelaren till vänster får alla tärningar.

Spelet slutar när korten är slut, den som har flest kort vinner.

Spel 2: Vem kan hitta matchande monster ansiktsuttryck?
Ett minnesspel för 2 - 3 spelare

Blanda korten och lägg dem med ansiktet nedåt i ett rutnät (3 x 4 kort) eller slumpmässigt i mitten på bordet. Din uppgift är att samla monstrets alla olika ansiktsuttryck.

Välj en av de fyra tärningarna och slå. Titta noga på ansiktsuttrycket och vänd sedan på ett kort. Hittade du samma uttryck? Nej - Otur, vänd på kortet igen. Ja - Bra, gör ansiktsuttrycket som visas. Om du klarar det får du lägga kortet framför dig. 

Varning: Om monstret du letar efter inte finns i mitten på bordet längre för att någon annan spelare har det, säg det högt och slå tärningen en andra gång. Sen är det nästa spelares tur.

Spelet slutar när en spelare har samlat ett kort från varje monster typ.

Spelet innehåller:
- 4 tärningar (3 x 3 x 3 cm)
- 12 kort med monsters ansiktsuttryck (9 x 9 cm)

Lättbegripliga spelregler på engelska (ej svenska) med två olika spelvarianter. 

Mycket välgjorda tärningar av högsta kvalité, tillverkade av bokträ i Tyskland. Tärningarna är fint målade och lackade med vattenbaserade färger. Kort av kraftig kartong (2 mm) de är tillverkade i Polen.

Produkten har genomgått flera säkerhetstester. HABA produkter uppfyller alla europeiska, nationella och amerikanska bestämmelser för leksakssäkerhet.

Tillverkningsland: Tyskland, Polen

Material: bokträ, kartong,

Speltid ca 10 minuter

Spel för 2 - 4 spelare

Ålder: 5 - 99 år

Märke: Haba

Haba
Upp »
 
Postnord
DHL