Min kundvagn
KAMPANJ
NYHETER
PRODUKTER
VARUMÄRKEN
PRESENT TIPS!

KAMPANJ

20% Mumin Handdukar
Ekelund


20% Träleksaker Wonderworld

30% Heminredning
Pluto Design

« Tillbaka
Haba Spel Presentkub Tokiga berättelser

Klicka för större bild

Haba

Haba Spel Presentkub Tokiga berättelser

Ett roligt, sagoberättande spel från 3 år och en person som läser. OBS! Texten är på engelska, man får själv översätta till svenska för att kunna spela detta spel.

Pris 149 kr Antal 
Art.nr: 300606
Lagervara Finns i lager
Produktbeskrivning

I spelreglerna finns en kort text på engelska (ej svenska) till varje bild på tärningarna, totalt 24 korta texter. Man kan själv översätta texterna.

Spelregler
Sortera berättelse brickorna efter färg och lägg dem med valfri sida upp vid kanten av bordet med matchande tärning bredvid.

- Slå blå tärning och se vilken symbol du får, vilken plats hör den till? Titta på miljöbilderna (både fram och baksida), placera den som matchar tärningen i mitten på bordet. Läs början på berättelsen högt. Sen är det nästa spelares tur.

T. ex. I en stor mörk skog, där bor...

- Slå grön tärning och se vilken symbol du får, vem tillhör den? Titta på berättelse brickorna med grön kant, placera den som matchar tärningen under miljöbilden i mitten på bordet. Läs början och andra delen av berättelsen. Sen är det nästa spelares tur.

T. ex. ... en dagdrömmande get. Medans den tuggar, drömmer den om att en dag möta en läskig jätte, en vacker älva eller åtminstone en skäggig dvärg. En dag möter den ...

- Slå gul tärning och se vilken symbol du får, vem tillhör den? Titta på berättelse brickorna med gul kant, placera den som matchar tärningen till höger om huvudpersonen i mitten på bordet. Läs början, andra och tredje delen av berättelsen. Sen är det nästa spelares tur.

- Slå orange tärning och se vilken symbol du får, vilken bild tillhör den? Titta på berättelse brickorna med orange kant, placera den som matchar tärningen till höger om den andra personen i mitten på bordet. Läs hela berättelsen från början till slut.

Nu är spelet slut. Spela igen med samma regler: Blanda allt igen, och låt dig bli överraskad av nästa berättelse.

Spelet innehåller:
- 4 tärningar (3 x 3 x 3 cm)
- 3 plattor med miljöbild (9 x 9 cm)
- 9 berättelse brickor

Lättbegripliga spelregler på engelska (ej svenska). I detta spel finns det texter i spelreglerna som ska läsas, man måste kunna översätta engelska, tyska eller spanska.

Mycket välgjorda tärningar av högsta kvalité, tillverkade av bokträ i Tyskland. Tärningarna är fint målade och lackade med vattenbaserade färger. Spelbrickor av kraftig kartong (2 mm) de är tillverkade i Polen.

Produkten har genomgått flera säkerhetstester. HABA produkter uppfyller alla europeiska, nationella och amerikanska bestämmelser för leksakssäkerhet.

Tillverkningsland: Tyskland, Polen

Material: bokträ, kartong

Speltid ca 10 minuter

Spel för 1 - 4 spelare

Ålder: 3 år

Märke: Haba

Haba
Upp »
 
Postnord
DHL