Min kundvagn
KAMPANJ
NYHETER
PRODUKTER
VARUMÄRKEN
PRESENT TIPS!
« Tillbaka
Tender Leaf Lekset Möss i vagn

Klicka för större bild

Tender Leaf

Tender Leaf Lekset Möss i vagn

Söta möss som bor i en fin vagn, med prydnadssaker i människostorlek anpassade till mus möbler. Arrangera och lek rollspel, fantisera fritt om mössens äventyr.

Pris 1249 kr Antal 
Art.nr: TL8385
Lagervara Finns i lager
Produktbeskrivning

Öppna vagnens dörrar och inred med söta prydnadssaker i människostorlek, anpassade till mus möbler. Kreativ och rolig lek för barn som älskar miniatyrleksaker, att arrangera och leka rollspel. 

I denna fina vagn på hjul, är det perfekta stället att bo på för en musfamilj. Tre söta möss: Otto, Mabel och Boo (deras namn står i botten på dem) och roliga tillbehör ingår.

Mössen har lånat några saker i människostorlek för att använda som möbler i sin vagn. En tekopp är ett perfekt bad för en liten mus, rullar med sytråd blir stolar, en burk sardiner en barnsäng. En chililåda fungerar som en liten braskamin, en säkerhetsnål används som handdukshållare och ett gammalt armbandsur visar tiden.

Ljus grönturkos vagn med grått tak och underrede med hjul, samt dörrar och fönster i vitt. Vagnen är målad med fin dekor runtom. En trappa, som kan tas loss vid förflyttning av vagnen ingår. Taket är avtagbart, fönster går ej att öppna. Vita dörrar på framsidan av vagnen går att öppna och stänga.

För att leka med musfamiljen inne i vagnen kan dörrarna öppnas eller taket lyftas av. Dra i snöret och vagnen rullar efter barnet.

- 1 vagn
- 1 trappa
- 3 möss (5,5 och 6,5 cm)
- 1 tekopp till bad 
- 2 sytrådsrullar till stolar (4 x 4 x 4 cm)
- 1 sardinburk till barnsäng (9 x 5 x 3,5 cm)
- 1 säng med filt och kudde
- 1 braskamin 
- 1 säkerhetsnål
- 1 klocka

Vagnens sidor och tak är tillverkat av MDF (tjocklek 0,6 cm), underrede av skiktlimmat trä och hjul av massivt gummi trä. Alla tillbehör av massivt gummi trä och MDF, förutom filt och kudde som är av textil, samt duschslangen är av plast.

Storlek: Längd 27, Djup 15, Höjd 18,5 cm (utan skorsten) 

Denna leksak har vunit guld i:
Junior Design Awards 2022, vinnare av bästa leksaksdesign (3-5 år)

Etiskt tillverkad och målad med vattenbaserade färger.

Tender Leaf använder bara hållbart och återvinningsbart trä, för att göra sina förtrollande leksaker. De är engagerade i ett program för att skydda våra naturresurser och återplanterar 100% av träden de använder.

Leksaken är tillverkad i Indonesien av lagligt trä, SUCOFINDO SICS TIMBER LEGALITY.

Varning! 
Inte lämplig för barn under 3 år.
Smådelar. Kvävningsrisk

Ålder: 3 år

Märke: Tender Leaf

Tender Leaf
Upp »
 
Postnord
DHL