Min kundvagn
NYHETER
PRODUKTER
VARUMÄRKEN
PRESENT TIPS!
« Tillbaka
Haba Stapelleksak Ängen

Klicka för större bild

Haba

Haba Stapelleksak Ängen

Rolig stapelleksak, där man fritt kan stapla djuren på den vingliga ängen. Fungerar också som ett spel. Vilket djur får staplas på ängen? Vänd på en spelbricka och titta.

Pris 379 kr Antal 
Art.nr: 305203
Lagervara Finns i lager
Produktbeskrivning

Barn från två år och uppåt kan upptäcka bin, nyckelpigor, fåglar och rävar, samt den strålande solen. De vill alla gå till den vingliga ängen. Men barnen bestämmer vem som får komma in på ängen och i vilken ordning.

Fin leksak som sysselsätter barn genom kreativt fritt staplande. Men en "gungande" ängsbas och spelbrickor med djur, gör denna staplingsleksak även till ett spel.

Vilket djur får staplas på ängen? Ett spelexempel: Vänd på en djurbricka, hitta den matchande träbiten och försök stapla på den vingliga ängen.

Barn tränar genom lek sin finmotorik och uthållighet. Samt att känna igen och namnge färger och djur.

Innehåller:
- 1 gunga (14 x 4,5 x 4 cm)
- 8 träbitar 4,5 x 3,5 x 3,5 cm)
- 2 träbitar (4,5 x 2,5 x 2,5 cm)
- 10 spelbrickor (4,5 cm) 

Mycket välgjorda träbitar av högsta kvalité, tillverkade av PEFC-märkt bokträ i Tyskland. Alla träbitar är fint målade och lackade med vattenbaserade färger. Spelbrickor av kraftig kartong (2 mm).

Produkten har genomgått flera säkerhetstester. HABA produkter uppfyller alla europeiska, nationella och amerikanska bestämmelser för leksakssäkerhet.

Tillverkningsland: Tyskland

Material: bokträ, kartong,

Innehåller: 11 träbitar + 10 spelbrickor

Ålder: 2 år

Märke: Haba

Haba
Upp »
 
Postnord
DHL